Naturals Botanical tisztító toner zöld teával Naturals Botanical

Botanical Toner tisztító zöld teával finoman tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, így a bőr tökéletesen friss és kiegyensúlyozott.

200ml

Termék Információ

A Garnier tisztító Botanical toner és zöld teával egy új generációs toner, amely 96% összetevőket tartalmaz természetes eredetű, zöld teával dúsított, bőrtisztító tulajdonságairól ismert. Finoman, de hatékonyan tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradék sminket, miközben a bőr tökéletesen friss és kiegyensúlyozottnak érzi magát. 

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSINK
Érzékeny bőrre alkalmas ez a formula 96% -ban természetes összetevőkből származó összetevőket tartalmaz. A fennmaradó 4% olyan összetevő, amely garantálja termékünk szenzorabilitását és megőrzését.

ELŐNYÖK
• Az összetevők 96% -a természetes eredetű
• Dúsítva Aloe Vera-val, ismert a bőr hidratáló tulajdonságairól
• Finoman, de hatékonyan tonizálja a bőrt és eltávolítja a maradványokat, miközben a bőr tökéletesen tiszta, friss és hidratált.
• Parabénektől, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes.

Hogy használni

Áztassa be a vattakorongot tonerrel, és óvatosan törölje át az arcán, a szemén és a nyakán, hogy megtisztítsa és tonizálja. A legjobb eredmény elérése érdekében használja a Garnier Zöld tea nappali krémet.

Összetevők

Összetevők – 967270 3: Aqua / Water, Alcohol Denat., Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Maltodextrin, Salicylic Acid, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum / Fragrance (F.I.L. B195579/1)