Garnier Skin Naturals Ápoló Micellás VízGarnier Skin Naturals Ápoló Micellás VízGarnier Skin Naturals Ápoló Micellás Víz

Skin Naturals Kétfázisú micellás víz érzékeny szemre

A búzavirág-kivonattal gazdagított micellás víz kifejezetten a nagyon érzékeny bőrre és szemre, valamint a kontaktlencsét viselők számára készült. Hatékonyan eltávolít minden típusú sminket (beleértve a vízálló sminket is), miközben tisztítja, puhítja és nyugtatja a bőrt egyetlen lépésben. 
 

méret
400 ml

Termék Információ

A Garnier most először mutatja be az olajos Micellar technológiát egy arctisztító termékben nagyon érzékeny bőrre és szemre. A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként hatnak a bőrre, és anélkül ragadják meg a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút, hogy a bőrt erőteljesebben kéne tisztítani. A frissítő formulánk szabályozza a faggyútermelést anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

AZ EREDMÉNY?
Tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott bőr, erős dörzsölés vagy öblítés nélkül. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

ELŐNYÖK 
- A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként hatnak a bőrre, hogy megragadják a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút anélkül, hogy erőteljes dörzsölésre lenne szükség.
- Tökéletesen tiszta és friss bőr, erős dörzsölés vagy öblítés nélkül.
- Alkalmas kontaktlencsét viselők számára.

Hogy használni

Használat előtt óvatosan rázd fel a micellás vizet és az olajat. Vidd fel egy vattakorongra, és tisztítsd meg az arcot, a szemet és az ajkakat. Nincs szükség extrém súrolásra vagy öblítésre.

Összetevők

Aqua / water, cyclopentasiloxane, isohexadecane, centaurea cyanus flower water, potassium phosphate, sodium chloride, arginine, coco-betaine, poloxamer 184, dipotassium phosphate, disodium edta, propanediol, citric acid, hexylene glycol, myrtrimonium bromide, ci 60725 / violet 2, ci 61565 / green 6, linalool, geraniol, limonene, benzyl alcohol, benzyl salicylate, parfum / fragrance

Környezetvédelmi és társadalmi hatás

A Garnier elkötelezett amellett, hogy folyamatosan javítsa termékeinek hatását a termék teljes életciklusa alatt, beleértve a gyártási és használati fázist is, és teljesen átláthatóan hozzáférést biztosít számodra is ezekhez az adatokhoz.

Általános környezetvédelmi hatás

Szénlábnyom

g(1) használati adagonként

g per 10mL

Vízlábnyom

(2) használati adagonként

per 10mL

A hatáspontszám 1 termék és 4 utántöltés szimulált használatán alapul

Gyártási körülmények

Gyártási hely: Lengyelország. Fenntartható üzemben készült.

Hulladékhasznosítás:

Megújuló energia:

(3)

A csomagolás környezeti hatása

A karton/papír %-a FSC™ vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkezik:

(4) (3):

(5) (4) :

Újratölthető vagy újrahasználható:

A termék társadalmi hatása

Ennek a terméknek az összetevői és alkotóelemei olyan beszállítóktól kerülnek beszerzésre, akik elkötelezettek az ENSZ munkaügyi normákra vonatkozó alapelveinek betartása mellett.

Fedezd fel kiértékelési módszerünket és mindazt, amit azért teszünk, hogy együtt csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat!