Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz

Micellar Tisztító Víz Olajban Finom szemkörüli Bőrre Micellar

Ez a kifejezetten az érzékeny bőrre és szemre kifejlesztett Micellar még kontaktlencse-viselők számára is alkalmas. Hatékonyan eltávolítja az összes sminket (akár vízálló vagy hosszantartó), megtisztítja és megnyugtatja a bőrt egy mozdulattal anélkül, hogy dörzsölni kellene.

400ml

Termék Információ

A Garnier először a Micellar technológiát vezette be az olajban lévő tisztítóvízbe a finom szem és a bőr számára. A micellák aktív tisztító alkotóelemek, amelyek mágnesként működnek a szennyeződések, a make-up és a maradványok felvételében a bőrre, erőteljes hatás nélkül. Frissítő receptünk a zsírt szabályozza anélkül, hogy kiszáradna a bőr. Az eredmény? Tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott bőr erőteljes dörzsölés vagy öblítés nélkül. & Nbsp; Dermatológiai és szemészeti szempontból tesztelt.

ELŐNYÖK ;

• A micellák aktív tisztító alkotóelemek, amelyek mágnesként hatnak a szennyeződésekre, a felépítésre és a zsírra a bőrön, erőteljes dörzsölés nélkül.
• Tökéletesen megtisztított és frissített bőr erőteljes dörzsölés vagy öblítés nélkül.
• Kontaktlencsék viselőinek is megfelelő 

Hogy használni

Vigye fel a terméket egy korongvattára, és törölje le az arcot, a szemét és az ajkait. Nincs szükség öblítésre.

Összetevők

Aqua / water, cyclopentasiloxane, isohexadecane, centaurea cyanus flower water, potassium phosphate, sodium chloride, arginine, coco-betaine, poloxamer 184, dipotassium phosphate, disodium edta, propanediol, citric acid, hexylene glycol, myrtrimonium bromide, ci 60725 / violet 2, ci 61565 / green 6, linalool, geraniol, limonene, benzyl alcohol, benzyl salicylate, parfum / fragrance