Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz Micellás vízMicellás vízMicellás víz

Skin Naturals Kétfázisú micellás víz érzékeny szemre

A búzavirág-kivonattal gazdagított micellás víz kifejezetten a nagyon érzékeny bőrre és szemre, valamint a kontaktlencsét viselők számára készült. Hatékonyan eltávolít minden típusú sminket (beleértve a vízálló sminket is), miközben tisztítja, puhítja és nyugtatja a bőrt egyetlen lépésben. 
 

méret
400 ml

Termék Információ

A Garnier most először mutatja be az olajos Micellar technológiát egy arctisztító termékben nagyon érzékeny bőrre és szemre. A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként hatnak a bőrre, és anélkül ragadják meg a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút, hogy a bőrt erőteljesebben kéne tisztítani. A frissítő formulánk szabályozza a faggyútermelést anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt.

AZ EREDMÉNY?
Tökéletesen tiszta és kiegyensúlyozott bőr, erős dörzsölés vagy öblítés nélkül. Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

ELŐNYÖK 
- A micellák olyan aktív tisztító összetevők, amelyek mágnesként hatnak a bőrre, hogy megragadják a szennyeződéseket, a sminket és a faggyút anélkül, hogy erőteljes dörzsölésre lenne szükség.
- Tökéletesen tiszta és friss bőr, erős dörzsölés vagy öblítés nélkül.
- Alkalmas kontaktlencsét viselők számára.

Hogy használni

Használat előtt óvatosan rázd fel a micellás vizet és az olajat. Vidd fel egy vattakorongra, és tisztítsd meg az arcot, a szemet és az ajkakat. Nincs szükség extrém súrolásra vagy öblítésre.

Összetevők

Aqua / water, cyclopentasiloxane, isohexadecane, centaurea cyanus flower water, potassium phosphate, sodium chloride, arginine, coco-betaine, poloxamer 184, dipotassium phosphate, disodium edta, propanediol, citric acid, hexylene glycol, myrtrimonium bromide, ci 60725 / violet 2, ci 61565 / green 6, linalool, geraniol, limonene, benzyl alcohol, benzyl salicylate, parfum / fragrance