first fixed slider

Az érzékeny bőrrenek fedésre van szüksége

Hajalamos a bőre reagálni bizonyos összetevőkre, vagy izzad-e erőteljes tisztítás után? Ismerje meg, hogyan lehet megelőzni az irritáció jeleit a bőrére érzékeny termékekkel és szakértői tippekkel.

Tippek az érzékeny bőr számára

 

senstive content block

Ragaszkodjon alkohol és illatmentes termékekhez

Míg az általánosan használt bőrápolási alkoholok, mint például a cetil, hidratáló tulajdonságokkal vagy antibakteriális funkcióval rendelkezik (szropropil vagy etanol), ezek csak a bőr kiszáradását és növelik az érzékenységet. Hasonlóképpen, bár az illat kellemes, hangulatjavító illatot ad a termékeknek, némelyik allergiás reakciókat vagy irritációt válthat ki.

Használjon gyengéd, mégis hatékony összetevőket

Az érzékeny bőrre a gyengéd képleteknek nem kell hatástalannak lenniük. A természetes eredetű összetevők, például a rózsavíz megtisztítják, hidratálják és megnyugtatják a bőrt. Egy másik megoldás, amelyben megbízhat, a micellás technológia, amely óvatosan, mégis erőteljesen távolítja el a szennyeződéseket a bőrén, bármilyen durva dörzsölés nélkül.

utilise gentle content block
patch test content block

Új képletek tapaszvizsgálata

Mielőtt tisztítószert, hidratálót vagy olyan kezelést használna, amelyet még soha nem próbált ki, vigyen fel egy kis mennyiséget a fül mögött lévő bőrre, és várjon 48 órát, hogy megnézze, hogyan reagál a bőre.