Az érzékeny bőrrenek fedésre van szüksége

Hajalamos a bőre reagálni bizonyos összetevőkre, vagy izzad-e erőteljes tisztítás után? Ismerje meg, hogyan lehet megelőzni az irritáció jeleit a bőrére érzékeny termékekkel és szakértői tippekkel.

Tippek az érzékeny bőr számára

 

Ragaszkodjon alkohol és illatmentes termékekhez

Míg az általánosan használt bőrápolási alkoholok, mint például a cetil, hidratáló tulajdonságokkal vagy antibakteriális funkcióval rendelkezik (szropropil vagy etanol), ezek csak a bőr kiszáradását és növelik az érzékenységet. Hasonlóképpen, bár az illat kellemes, hangulatjavító illatot ad a termékeknek, némelyik allergiás reakciókat vagy irritációt válthat ki.

Használjon gyengéd, mégis hatékony összetevőket

Az érzékeny bőrre a gyengéd képleteknek nem kell hatástalannak lenniük. A természetes eredetű összetevők, például a rózsavíz megtisztítják, hidratálják és megnyugtatják a bőrt. Egy másik megoldás, amelyben megbízhat, a micellás technológia, amely óvatosan, mégis erőteljesen távolítja el a szennyeződéseket a bőrén, bármilyen durva dörzsölés nélkül.

Új képletek tapaszvizsgálata

Mielőtt tisztítószert, hidratálót vagy olyan kezelést használna, amelyet még soha nem próbált ki, vigyen fel egy kis mennyiséget a fül mögött lévő bőrre, és várjon 48 órát, hogy megnézze, hogyan reagál a bőre.