Hydra Bomb textil arcmaszk gránátalmávalHydra Bomb textil arcmaszk gránátalmávalHydra Bomb textil arcmaszk gránátalmával

Skin Naturals Hydrabomb Gránátalma Szem körüli Textil Maszk

Gránátalma Hydra bomb maszk szuper vékony textiltakaróval, ultrahidratáló készítménnyel dúsítva, hogy ragyogóbb és fiatalosabb arcszínt nyújtson.

méret
32 ml

Termék Információ

Ez az ázsiai ihletésű szövetmaszk 24 órás tartós hidratációt nyújt a bőrnek minden felhasználás után. Igazán innovatív, szuper vékony szövetét ultrahidrátos készítménnyel infuzálják, gránátalma kivonattal és hialuronsavval dúsítva, hogy intenzíven rehidrálja a bőrt. A ragyogóbb és megújult arcbőr érdekében Az arcon hidratáló burkolatként viselkedik, és csodálatos frissességgel megsemmisíti és megnyugtatja a bőrt, egyedülálló pillanatra, amikor abszolút kényezteti otthona kényelmében! A maszk könnyen felvihető és Mindössze 15 perc alatt működik a varázsa. 

Előnyök 

• Minden használat után 24 órás tartós hidratációt biztosít a bőr számára.
• Dúsított gránátalma kivonattal és hialuronsavval, hogy intenzíven rehidrálja a bőrt egy ragyogóbb és fiatalosabb arcbőrért.
• Könnyen alkalmazható és mindössze 15 perc alatt működik a varázsa.

Hogy használni

Hajtsa le a maszkot. Óvatosan vigye fel a fehér szövetet az alaposan megtisztított bőrre. Ügyeljen arra, hogy a kék védőfólia kifelé nézzen.

Finoman simítsa meg a maszkot, hogy biztosítsa a bőrrel való érintkezést.

Távolítsa el a védőfóliát. Állítsa be a maszkot az arc körvonalaihoz.

Hagyja hatni 15 percig, miközben hátradől, és pihen! A maszk eltávolításához lassan húzza le a széleit.

Finoman masszírozza a felesleges készítményt a bőrbe, vagy távolítsa el egy tiszta korongvattával.

Összetevők

967205 3 - Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol, P-Anisic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Clyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hamamelis Virginiana Leaf Water/Witch Hazel Leaf Water, Hydrogenated Starch Hydrp;Ysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Mannose, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenozyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Punica Granatum Fruit Extract, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance (Fil B196424/1)