FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk FátyolmaszkFátyolmaszkFátyolmaszk

Hydrabomb Zöld Tea Szem körüli Textil Maszk Skin Naturals

Zöld tea Hydra bomb maszk, szuper vékony textiltakaróval dúsítva, ultrahidratáló készítménnyel, elképesztően friss, sugárzó, megfiatalított arcbőrért.

32ml

Termék Információ

Ez az ázsiai ihletésű szövetmaszk 24 órás tartós hidratációt nyújt a bőrnek minden felhasználás után. Igazán innovatív, szuper vékony szövetét egy ultrahidratáló, kiegyenlítő formula gazdagítja zöld tea kivonattal és hialuronsavval dúsítva, amely rehidrálódik, miközben tisztítja és mattítja, anélkül, hogy olajos vagy zsíros lenne. Az arcra felhordva hidratáló pakolásokként viselkedik, elképesztő frissessége pedig kioltja és azonnal megnyugtatja a bőrt egy pillanat alatt, amely abszolút kényezteti otthona kényelmében. ! A maszk könnyen felvihető és mindössze 15 perc alatt működik. 

ELŐNYÖK

  1. 24 órás tartós hidratációt nyújt a bőrnek minden használat után.

  2. Gazdagítva zöld tea kivonattal és hialuronsavval, amely rehidratálja a bőrt, miközben tisztítja és mattítja, anélkül, hogy olajosan vagy zsírosnak érezné.

  3. A maszk könnyen alkalmazható és mindössze 15 perc alatt működik a varázsa.

Hogy használni

Hajtsa le a maszkot. Óvatosan vigye fel a fehér szövetet az alaposan megtisztított bőrre. Ügyeljen arra, hogy a kék védőfólia kifelé nézzen.

Finoman simítsa meg a maszkot, hogy biztosítsa a bőrrel való érintkezést.

Távolítsa el a védőfóliát. Állítsa be a maszkot az arc körvonalaihoz.

Hagyja hatni 15 percig, miközben hátradől, és pihen! A maszk eltávolításához lassan húzza le a széleit.

Finoman masszírozza a felesleges készítményt a bőrbe, vagy távolítsa el egy tiszta korongvattával.

Összetevők

967206 3 - Aqua/Water, Propylene Glycol, Glycerin, P-Anisic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citric Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Mannose, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance (Fil B196426/1)

Ugyanabból a termékcsaládból