first fixed slider

Megkaptuk a divatos hajfesték igényeit

Készen áll arra, hogy kalanddal váljon a haj festés? Húzza le a legújabb trendeket, és tanulja meg, hogyan hozhatja létre otthon a bronde, ombre, melírt és még sok minden mást, az állandó hajfesték kollekcióinkkal és az egyszerű útmutató videókkal

Divatos hajfestési technikák

Divatos hajfestési technikák

Melírek

Ha klasszikus, napfényes csíkokat szeretne hozzá adni nem festett hajához, válasszon egy meleg melírt, amely természetesnek tűnik és a kiválasztott hajrészeket akár 4 árnyalattal megemeli. Először fest se az alsó részt, feje egyik oldaláról a másikra, elválasztva a csíkokat, így a végeredményben a világos hajszálak mellett természetes szálak lesznek. Felvitel után tarsa be az időt és öblítse le, ahogyan a készlet utasításai tartalmazza.

Bronde

Nem egészen szőke vagy barna, de valahol a kettő között a tökéletes módja annak, hogy világosabbá tegye a megjelenését, miközben a természetes barna hajfestéknek bizonyos széleket ad. A friss, ragyogó hatás elérése érdekében alkalmazza a színt rétegekben. Válassza ki a kívánt területet. A színt meg kell kezdeni, és fel kell használni a haj gyökérzetének közelében, az alsó rétegtől kezdve.

Ombre

Ez a kevés karbantartású megjelenés a hajgyökereknél a legsötétebb és legvilágossabb a közepétől a hajvégig, egyenletes vonallal elválasztva a sötét színtelen hajat és a szilárd, megvilágított területet. A drámai gradáció eléréséhez válassza ki a hajtengelyt. Válassza ki aszt a részt ahol szeretné, hogy az Ombre elkezdődjon (általában az Ombre a hajszál közepe felé kezdődik, így láthatjuk a vonalat a sötétebb és világosabb haj között), és alúról felfelé rétegekben alkalmazzuk a színt, figyelembe véve az egyenletes vonal fenntartását. Felvitel után tartsa be az időt és öblítse le, ahogyan a készlet utasításai tartalmazzák.

Balayage

Készítse el ezt a természetesen napfényes megjelenést az Ombre és a Highlight felhordási technikák kombinálásával. Kezdje a haja rétegekké szétválasztásával. Az alsó rétegen döntse el, hogy hol fog kezdődni az Ombre, és teljesen telítse a hajat a kívánt középső vonaltól a végekig. Ezután adjon hozzá Highlight-ot a fennmaradó rétegeketre, és a kívánt szálakon mossa át a haját a gyökér területétől a haj végekik. A legjobb eredmény elérése érdekében dolgozzon oldalról oldalra, és ne tegye a csíkokat túl közel egymáshoz. Az alkalmazás után kövesse a közvetlen utasításokat.