Ideje befesteni a hajgyökereit? Lefedettünk.

Függetlenül attól, hogy ez egész haja festett vagy csak melír van a hajában, megtanulja, hogyan kell fedni a hajgyökereket, mint egy profi, bármely állandó hajszínünkkel.

A hajgyökér festési alapjai

A hajszínt szintek és tónusok szerint kategorizáljuk, hogy az árnyalatot jobban lehessen azonosítani!" A "szintek" azt mutatják, hogy a sötét vagy világos árnyalat milyen színű. Az 1. szint feketére utal, míg a 11. szint az extra világos szőkere vonatkozik. A legtöbb állandó hajszín csak 2-3 szintel emeli meg, míg a fehérítő a szálakat akár 7-8 szintel is könnyítheti. A természetes megjelenés érdekében, kevesebb karbantartással, fontos, hogy a természetes hajszín 2 szintjén belül maradjon. Minél messzebb megy az eredeti színétől, annál drámáibb eredmény lessz, ami azt jelenti, hogy a hajgyökerei gyorsabban észrevehetőek, mintha közelebb maradt volna a természetes hajszínéhez. A Nutrisse, Olia és a Color Sensation célja, hogy haját 2 szintel emelje, hogy el tudjon menni például a sötétbarnától világosbarnáig vagy világosbarnától egy szőkeig, de nem egészen a feketetőé szőkeig.A drámaibb változás érdekében keresse meg a Nutrisse Ultra Color Highlight lift barna vagy szőke árnyalatát. A kiemelő készleteink és a Platinum készleteink színe megvásárlása előtt mindig jelölje be a négyzetet, hogy meggyőződjön arról, hogy az árnyalat megadja-e a kívánt eredményt. A doboz oldalán vannak képek, amelyek előtte és utáni eredményeket tartalmaznak. Egyeztesse a hajgyökerek árnyalatát (nem a végeit) az „előtte” képpel, és az oldalán látható szín eredmény várható. Egy másik profi tipp? Ha egyszer festi a haját, egy másik doboz hajfestékkel fehérítő nélkül, győződjön meg róla, hogy elkötelezett a fekete vagy a sötétbarna mellett. Ha két árnyalat között nem tud dönteni, akkor a legjobb, ha kicsit világosabbat próbál meg kipróbálni, így ha úgy dönt, hogy sötétebb jobb lenne , később újból próbálhassa.

Mit kell használni

A gyökér növekedés fedezéséhez nincs szüksége speciális gyökérkezelő készletre. Csak alkalmazza a kedvenc állandó színét! Először csak a gyökereire alkalmazza a színt, hagyja, hogy az adott ideig hasson az oktató alapján, majd osztja szét a haj többi részén keresztül beolvad és frissíti a színt.

Mikor megérinti

Bár mindenkinek a haj színe eltérő módon nő ki, a következő néhány általános illesztési szabályt kell figyelembe venni: Az átfestő színeket 3-6 hétenként frissítse meg a gyökereknél. Ha melírje van, 4-12 hét köszt frissítse színét a hajgyökereknél. Mielőtt alkalmazná, feltétlenül kövesse a dobozban található utasításokat.

BÖNGÉSZÉS SZÍM SZERINT

Kiemelt cikkek

Dying your hair at home 890 495
Olvassa most
Garnier Product Launch 004 890 495
Olvassa most
ShortPinkHairMainImage
Olvassa most
Garnier Olia Blonde
Olvassa most