first fixed slider

Ideje befesteni a hajgyökereit? Lefedettünk.

Függetlenül attól, hogy ez egész haja festett vagy csak melír van a hajában, megtanulja, hogyan kell fedni a hajgyökereket, mint egy profi, bármely állandó hajszínünkkel.

A hajgyökér festési alapjai

A hajszínt szintek és tónusok szerint kategorizáljuk, hogy az árnyalatot jobban lehessen azonosítani!" A "szintek" azt mutatják, hogy a sötét vagy világos árnyalat milyen színű. Az 1. szint feketére utal, míg a 11. szint az extra világos szőkere vonatkozik. A legtöbb állandó hajszín csak 2-3 szintel emeli meg, míg a fehérítő a szálakat akár 7-8 szintel is könnyítheti. A természetes megjelenés érdekében, kevesebb karbantartással, fontos, hogy a természetes hajszín 2 szintjén belül maradjon. Minél messzebb megy az eredeti színétől, annál drámáibb eredmény lessz, ami azt jelenti, hogy a hajgyökerei gyorsabban észrevehetőek, mintha közelebb maradt volna a természetes hajszínéhez. A Nutrisse, Olia és a Color Sensation célja, hogy haját 2 szintel emelje, hogy el tudjon menni például a sötétbarnától világosbarnáig vagy világosbarnától egy szőkeig, de nem egészen a feketetőé szőkeig.A drámaibb változás érdekében keresse meg a Nutrisse Ultra Color Highlight lift barna vagy szőke árnyalatát. A kiemelő készleteink és a Platinum készleteink színe megvásárlása előtt mindig jelölje be a négyzetet, hogy meggyőződjön arról, hogy az árnyalat megadja-e a kívánt eredményt. A doboz oldalán vannak képek, amelyek előtte és utáni eredményeket tartalmaznak. Egyeztesse a hajgyökerek árnyalatát (nem a végeit) az „előtte” képpel, és az oldalán látható szín eredmény várható. Egy másik profi tipp? Ha egyszer festi a haját, egy másik doboz hajfestékkel fehérítő nélkül, győződjön meg róla, hogy elkötelezett a fekete vagy a sötétbarna mellett. Ha két árnyalat között nem tud dönteni, akkor a legjobb, ha kicsit világosabbat próbál meg kipróbálni, így ha úgy dönt, hogy sötétebb jobb lenne , később újból próbálhassa.

Mit kell használni

A gyökér növekedés fedezéséhez nincs szüksége speciális gyökérkezelő készletre. Csak alkalmazza a kedvenc állandó színét! Először csak a gyökereire alkalmazza a színt, hagyja, hogy az adott ideig hasson az oktató alapján, majd osztja szét a haj többi részén keresztül beolvad és frissíti a színt.

Mikor megérinti

Bár mindenkinek a haj színe eltérő módon nő ki, a következő néhány általános illesztési szabályt kell figyelembe venni: Az átfestő színeket 3-6 hétenként frissítse meg a gyökereknél. Ha melírje van, 4-12 hét köszt frissítse színét a hajgyökereknél. Mielőtt alkalmazná, feltétlenül kövesse a dobozban található utasításokat.