first fixed slider

Megkaptuk az Ön teljes hajfestés igényeit

Ha teljesen új árnyalatra szeretne váltani, vagy meg akarja változtatni a jelenlegi színárnyalatát, olvassa el egyszerű tippeinket a teljes fejfestés otthon történő alkalmazásának művészetéről.

Ki használja a teljes fej színét?

Ha még soha nem festette a haját, a haját nem festette 3 vagy több hónapon át, vagy ha a haját festette, de sötétebnek szeretné, akkor kövesse az" egész "utasításokat. Ellenkező esetben kövesse a „Touch Up” utasítás: Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha a haj már festett, a hagyományos hajfestékeink nem képesek hatékonyan megvilágosítani a korábban festett hajat. Csak a fehérítő vagy a kifejezetten a szín eltávolításához tervezett festékek világíthatják meg a korábban festett hajat.

Teljes fej színének alkalmazása 101

Bármikor, amikor festi a haját, hasonlítsa össze a kiindulási pontot a doboz oldalán található képekkel, hogy egyértelmű képet kapjon arról, hogy mi lesz a végső szín eredmény. Fontos, hogy a hajgyökereit hasonlítsa össze, és ne a végedet a" előtt " kép a dobozon a legpontosabb az összehasonlítás érdekében.

Válasszon olyan színeket, amelyek kiegészítik a bőre tónusát

Ha a vénák kéknek látszanak, és a bőrön keresztül megjelennek, akkor ezüst és arany ékszerekben néz ki a legjobban és a zöld, kék és lila ruhák felelnek meg önnek alegjobban a bőre valószínűleg "hűvös tónusú". Barna, fekete és szőke hajszín árnyalatú hamu jól fog álni önnek. Vörösre váltana? Próbálkozzon klassz vörös, vagy például a bordó tónusokkal. Ha a véna zöld, legjobban, az aranyékszer és a földárnyalatos ruházat ál önnek a legjobban, akkor valószínűleg "meleg bőrtónusú". Keresse meg a barna, fekete és a szőke hajszín árnyalatait olyan szavakkal, mint az arny vagy mahagóni. Piros árnyalatok, cobber aranybarna tónusok egészítik ki a legjobban.

Óvatosan kövesse az alkalmazás útmutatásait

A hajfestékhez mellékelt utasítások elolvasása és követése a legjobb eredményt nyújtja. Ez magában foglalja a bőrallergia vizsgálat elvégzését legalább 48 órával a haj festése előtt, az összes szükséges összetevő összekeverését és a szín tartása mindaddig, amíg a csomag utasítja - nem rövidebb vagy hosszabb ideig.

Ne festesse a kémiailag kezelt hajat

Ha már van relaxálója, vagy fehérítva vagy van melírezve van a haja, nagyon fontos ellenőrizni a hajfesték-készlet használati figyelmeztetéseit, hogy tudja, mikor biztonságos a festés, és hogyan határozhatja meg az árnyalat kompatibilitását. Sokszor előfordulhat, hogy a kezelés után néhány hetet kell várnia, mielőtt festeni fogja a haját. Sajnos, ha hennát használt a hajfestéshez, akkor a haj nem kompatibilis a hagyományos hajfestékkel.