Új a hajfestéknél? Lefedettünk.

Ha még soha nem festette a haját, olvassa el az alábbiakban a Hajszín 101. oldalt. Megkapja az alsó szin szintet és a tónusokat, hogyan megtalálja a megfelelő hajszín-árnyalatot, és tippeket az új árnyalat fenntartásához.

Hajszín alapjai

Nem egészen szőke vagy barna, de valahol a kettő között a tökéletes módja annak, hogy világosabbá tegye a megjelenését, miközben a természetes barna hajfestéknek bizonyos széleket ad. A friss, ragyogó hatás elérése érdekében alkalmazza a színt rétegekben. Válassza ki a kívánt területet. A színt meg kell kezdeni, és fel kell használni a haj gyökérzetének közelében, az alsó rétegtől kezdve.

Szintek

A hajszínt szintek és tónusok szerint kategorizáljuk, hogy az árnyalatot jobban lehessen azonosítani!" A "szintek" azt mutatják, hogy a sötét vagy világos árnyalat milyen színű. Az 1. szint feketére utal, míg a 11. szint az extra világos szőkere vonatkozik. A legtöbb állandó hajszín csak 2-3 szintel emeli meg, míg a fehérítő a szálakat akár 7-8 szintel is könnyítheti. A természetes megjelenés érdekében, kevesebb karbantartással, fontos, hogy a természetes hajszín 2 szintjén belül maradjon. Minél messzebb megy az eredeti színétől, annál drámáibb eredmény lessz, ami azt jelenti, hogy a hajgyökerei gyorsabban észrevehetőek, mintha közelebb maradt volna a természetes hajszínéhez. A Nutrisse, Olia és a Color Sensation célja, hogy haját 2 szintel emelje, hogy el tudjon menni például a sötétbarnától világosbarnáig vagy világosbarnától egy szőkeig, de nem egészen a feketetőé szőkeig.A drámaibb változás érdekében keresse meg a Nutrisse Ultra Color Highlight lift barna vagy szőke árnyalatát. A kiemelő készleteink és a Platinum készleteink színe megvásárlása előtt mindig jelölje be a négyzetet, hogy meggyőződjön arról, hogy az árnyalat megadja-e a kívánt eredményt. A doboz oldalán vannak képek, amelyek előtte és utáni eredményeket tartalmaznak. Egyeztesse a hajgyökerek árnyalatát (nem a végeit) az „előtte” képpel, és az oldalán látható szín eredmény várható. Egy másik profi tipp? Ha egyszer festi a haját, egy másik doboz hajfestékkel fehérítő nélkül, győződjön meg róla, hogy elkötelezett a fekete vagy a sötétbarna mellett. Ha két árnyalat között nem tud dönteni, akkor a legjobb, ha kicsit világosabbat próbál meg kipróbálni, így ha úgy dönt, hogy sötétebb jobb lenne , később újból próbálhassa.

Tónusok

Árnyalatok: meleg, hűvös, piros vagy természetes. A megfelelő árnyalat kiválasztása kulcsfontosságú az Ön számára a legjobb árnyék eléréséhez. Hűvös hangok, mint pl. hamu és platina, vagy a pezsgő képessek ellensúlyozni a sérültséget, különösen ha világít, és nagyszerűen kiegészítik a hűvös bőrszíneket. Meleg tónusok, mint például aranysárga, vagy bronz világosabbá tehetik az egész megjelenését, különösen, ha meleg bőrszínű. A piros árnyalatok lehetnek hideg vagy melegek is. Ha "mahagónira" bordót vagy lilát szeretne, akkor maragyon inkább a hűvös oldalon, míg a réz és a piros árnyalatok melegebbek lesznek. Végül, a természetes vagy semleges árnyalatok „nem túl melegek vagy hűvösek”,könnyen azonosíthatók úgy, hogy a névben nincs, például a „sötétbarna” szó. A természetes árnyalat biztonságos tét a legjobb ősz lefedettség biztosításához.

Karbantartás

A színe frissítésének gyakorisága attól függ, hogy milyen gyorsan nől a haja, mennyi ősz hajszála van, és milyen messze van a természetes szín, adtól a színtől amivel festette a haját. Általánosságban elmondható, hogy minden 4- 6 hétben kell utána festeni a hajgyökereket, és ne felejtsük el speciálisan a festett hajra samponot és kondicionálót használni.

BÖNGÉSZÉS SZÍM SZERINT

Kiemelt cikkek

Dying your hair at home 890 495
Olvassa most
Garnier Product Launch 004 890 495
Olvassa most
ShortPinkHairMainImage
Olvassa most
Garnier Olia Blonde
Olvassa most