first fixed slider

Új a hajfestéknél? Lefedettünk.

Ha még soha nem festette a haját, olvassa el az alábbiakban a Hajszín 101. oldalt. Megkapja az alsó szin szintet és a tónusokat, hogyan megtalálja a megfelelő hajszín-árnyalatot, és tippeket az új árnyalat fenntartásához.

Hajszín alapjai

Nem egészen szőke vagy barna, de valahol a kettő között a tökéletes módja annak, hogy világosabbá tegye a megjelenését, miközben a természetes barna hajfestéknek bizonyos széleket ad. A friss, ragyogó hatás elérése érdekében alkalmazza a színt rétegekben. Válassza ki a kívánt területet. A színt meg kell kezdeni, és fel kell használni a haj gyökérzetének közelében, az alsó rétegtől kezdve.

Szintek

A hajszínt szintek és tónusok szerint kategorizáljuk, hogy az árnyalatot jobban lehessen azonosítani!" A "szintek" azt mutatják, hogy a sötét vagy világos árnyalat milyen színű. Az 1. szint feketére utal, míg a 11. szint az extra világos szőkere vonatkozik. A legtöbb állandó hajszín csak 2-3 szintel emeli meg, míg a fehérítő a szálakat akár 7-8 szintel is könnyítheti. A természetes megjelenés érdekében, kevesebb karbantartással, fontos, hogy a természetes hajszín 2 szintjén belül maradjon. Minél messzebb megy az eredeti színétől, annál drámáibb eredmény lessz, ami azt jelenti, hogy a hajgyökerei gyorsabban észrevehetőek, mintha közelebb maradt volna a természetes hajszínéhez. A Nutrisse, Olia és a Color Sensation célja, hogy haját 2 szintel emelje, hogy el tudjon menni például a sötétbarnától világosbarnáig vagy világosbarnától egy szőkeig, de nem egészen a feketetőé szőkeig.A drámaibb változás érdekében keresse meg a Nutrisse Ultra Color Highlight lift barna vagy szőke árnyalatát. A kiemelő készleteink és a Platinum készleteink színe megvásárlása előtt mindig jelölje be a négyzetet, hogy meggyőződjön arról, hogy az árnyalat megadja-e a kívánt eredményt. A doboz oldalán vannak képek, amelyek előtte és utáni eredményeket tartalmaznak. Egyeztesse a hajgyökerek árnyalatát (nem a végeit) az „előtte” képpel, és az oldalán látható szín eredmény várható. Egy másik profi tipp? Ha egyszer festi a haját, egy másik doboz hajfestékkel fehérítő nélkül, győződjön meg róla, hogy elkötelezett a fekete vagy a sötétbarna mellett. Ha két árnyalat között nem tud dönteni, akkor a legjobb, ha kicsit világosabbat próbál meg kipróbálni, így ha úgy dönt, hogy sötétebb jobb lenne , később újból próbálhassa.

Tónusok

Árnyalatok: meleg, hűvös, piros vagy természetes. A megfelelő árnyalat kiválasztása kulcsfontosságú az Ön számára a legjobb árnyék eléréséhez. Hűvös hangok, mint pl. hamu és platina, vagy a pezsgő képessek ellensúlyozni a sérültséget, különösen ha világít, és nagyszerűen kiegészítik a hűvös bőrszíneket. Meleg tónusok, mint például aranysárga, vagy bronz világosabbá tehetik az egész megjelenését, különösen, ha meleg bőrszínű. A piros árnyalatok lehetnek hideg vagy melegek is. Ha "mahagónira" bordót vagy lilát szeretne, akkor maragyon inkább a hűvös oldalon, míg a réz és a piros árnyalatok melegebbek lesznek. Végül, a természetes vagy semleges árnyalatok „nem túl melegek vagy hűvösek”,könnyen azonosíthatók úgy, hogy a névben nincs, például a „sötétbarna” szó. A természetes árnyalat biztonságos tét a legjobb ősz lefedettség biztosításához.

Karbantartás

A színe frissítésének gyakorisága attól függ, hogy milyen gyorsan nől a haja, mennyi ősz hajszála van, és milyen messze van a természetes szín, adtól a színtől amivel festette a haját. Általánosságban elmondható, hogy minden 4- 6 hétben kell utána festeni a hajgyökereket, és ne felejtsük el speciálisan a festett hajra samponot és kondicionálót használni.