A zsíros bőrének fedezáso igénye van

Folyamatosan törli a zsír feleslegét az arcáról, vagy más módon próbálja ellenőrizni a bőr zsírtartalmát? Kezelje az eltömődött pórusokat (és az ezekhez tartozó mitesszereket) a termékek megfelelő keverékével és szakértői tippekkel.

Tippek a zsíros bőr számára

 

dont confuse oil with moisture

Ne keverje össze az olajat a nedvességgel

Kísértésbe eshet, hogy kihagy egy hidratáló krémet, mert a bőre már zsíros, de az olaj nem hidratál. Valójában a kiszáradás arra késztetheti a bőr mirigyeit, hogy több zsírt termeljenek. A megoldás? Olajmentes hidratáló krém alkalmazása lezárja a bőr alapvető nedvességét anélkül, hogy eltömítené a pórusokat - csak legyen kímélve az a arc része mely általában zsírosabb.

Ellenálljon az arckezelés kényszerének

Lehet, hogy a bőr zsíros részeit szárító tisztítószerekkel vagy erőteljes dörzsöléssel eltávolítja, de ez csak fokozza a zsírtelmelést védekező mechanizmust. Ehelyett keressen egy olyan szelíd tisztítószert vagy sminktisztítót, amely szalicil- vagy glikolsavat tartalmaz, amely képes átjárni a zsírosságokat és a szennyeződés felhalmozódását.

resist the urge content bloack
keep your face towels and makeup brushes clean

Tartsa tisztán az arcát törölközőit és a sminkkeféit

Bármi, amit az arcára naponta használ, összegyűjti a szennyeződéseket és a baktériumokat, amelyek eltömíthetik a pórusokat, és irritációhoz vagy áttöréshez vezethetnek. Mossa ki a sminkkeféket és -korogokat enyhe tisztítószerrel, például micellás tisztító vízzel vagy antibakteriális oldattal, és rendszeresen cserélje az arckezelő törülközőit.

Kiemelt cikkek

Garnier Pur Active
Olvassa most
DeodorantWomenMain890 495
Olvassa most
BestBodyCareRoutineMainImage890 495
Olvassa most