first fixed slider

A zsíros bőrének fedezáso igénye van

Folyamatosan törli a zsír feleslegét az arcáról, vagy más módon próbálja ellenőrizni a bőr zsírtartalmát? Kezelje az eltömődött pórusokat (és az ezekhez tartozó mitesszereket) a termékek megfelelő keverékével és szakértői tippekkel.

Tippek a zsíros bőr számára

 

dont confuse oil with moisture

Ne keverje össze az olajat a nedvességgel

Kísértésbe eshet, hogy kihagy egy hidratáló krémet, mert a bőre már zsíros, de az olaj nem hidratál. Valójában a kiszáradás arra késztetheti a bőr mirigyeit, hogy több zsírt termeljenek. A megoldás? Olajmentes hidratáló krém alkalmazása lezárja a bőr alapvető nedvességét anélkül, hogy eltömítené a pórusokat - csak legyen kímélve az a arc része mely általában zsírosabb.

Ellenálljon az arckezelés kényszerének

Lehet, hogy a bőr zsíros részeit szárító tisztítószerekkel vagy erőteljes dörzsöléssel eltávolítja, de ez csak fokozza a zsírtelmelést védekező mechanizmust. Ehelyett keressen egy olyan szelíd tisztítószert vagy sminktisztítót, amely szalicil- vagy glikolsavat tartalmaz, amely képes átjárni a zsírosságokat és a szennyeződés felhalmozódását.

resist the urge content bloack
keep your face towels and makeup brushes clean

Tartsa tisztán az arcát törölközőit és a sminkkeféit

Bármi, amit az arcára naponta használ, összegyűjti a szennyeződéseket és a baktériumokat, amelyek eltömíthetik a pórusokat, és irritációhoz vagy áttöréshez vezethetnek. Mossa ki a sminkkeféket és -korogokat enyhe tisztítószerrel, például micellás tisztító vízzel vagy antibakteriális oldattal, és rendszeresen cserélje az arckezelő törülközőit.